Cazan baie vopsit 90L

369,99 lei
MKS-CT90L
Stoc epuizat

Cantitatea minima pentru "Cazan baie vopsit 90L" este 1.

Pentru vanzari en-gros click aici

Cazanele de baie sunt destinate dotării băilor în vederea încălzirii şi debitării apei menajere la temperatura de până la 65° C, din case familiale. Sursele de căldură utilizabile de către prezentul cazan de baie sunt: procesul de ardere al combustibilului lemnos si energia electrica disipata de catre o rezistenta electrica pozitionata in interiorul vasului de acumulare a boilerului.

Cazanele de baie cu șpirală pot fi folosite în plus, datorită serpentinei, la încălzirea apei din cazan prin legarea lui la un cazan de încălzire centrală, sau legarea la un calorifer prin montarea unei pompe de recirculare, fără întreruperea apei calde menajere. Încărcarea termică maximă (suma caloriferelor ce se pot instala) este de 2kW.

DESCRIEREA PRODUSULUI
Cazanul pentru baie este destinat producerii apei calde menajere prin arderea unui combustibil solid în interiorul focarului sau cu ajutorul rezistentei electrice in cazul cazanelor cu rezistenta electrica.

Cazanul este confecţionat din tablă de inox sau de oţel şi în acest caz este vopsit atât în exterior cât şi în interior cu vopsea lovitură de ciocan. Presiunea de lucru a cazanului de baie este de max. 3 bari pentru cele fabricate din tabla si 2 bari pentru cele fabricate din inox.

Cazanul funcţionează sub presiune şi pentru siguranţa în exploatare cazanul a fost prevăzut cu un racord pentru o supapă de siguranţă și cu o SUPAPĂ DE SIGURANȚĂ.

Caracteristici tehnice pentru Cazan baie vopsit 90L:
Dimensiuni: 360x360x1150mm
Putere: 5.5Kw
Presiunea max apa: 3 bari
Presiunea de incercare: 10 bar
Temperatura max. apa calda: 65 grade Celsius
Volum apa: 90L
Diametru racordare la cos: 120mm
Randament termic: 66-71mm
Greutate: 31 Kg

Caracteristici

Nici o postare găsită

Adauga review